Vijesti

Da li se boriš sa tim nalepnicama za tastaturu laptopa, ne znaš kako da ih primeniš? Plašite se da ćete ih oštetiti tokom procesa? Ne boj se više.

Koristimo metodu jedan po jedan, koja zahteva oko 15 minuta da se završi, ali to je najpouzdaniji i najprecizniji način za koji znamo. Mi nismo ljubitelji transfernog filma i ne koristimo tu metodu.

Metoda prijenosa filma s naljepnicama treće strane

YH Craft naljepniceNemojPodrška aplikacija koristeći transfer film, jer je ova metoda problematična i rezultat je često daleko od savršenog. Da, to je brzo, ali u većini slučajeva ćete morati ručno repozicionirati off-placed naljepnice, što zahtijeva vrijeme.

Da biste primijenili bilo koje naljepnice treće strane na tastaturu pomoću filma za prijenos, uradite ovo:

  1. Očistite tastaturu pomoću brisanja sa nekim alkoholom (za uklanjanje masti).
  2. Snimi film i skini ga sa njegove podloge.
  3. Polako zalijepite film za prijenos na površinu naljepnice, izgladite ga pomoću kreditne kartice ili nečeg sličnog.
  4. Polako počnite da ljuštite film za transfer (trebalo bi da se ljušti sa malim nalepnicama na njemu).
  5. Postavite cijeli set iznad tastature. Kada budete spremni, počnite da stavljate film za prenos nalepnicama na tastaturu. Izgladite ga i pritisnite pomoću kreditne kartice ili nečeg sličnog.
  6. Polako i nežno počnite da ljuštite film za prenos sa nalepnica (trebalo bi da ostanu na ključevima).
  7. Očistite naljepnice iz ljepila za prijenos filma (može se osjećati malo ljepljivo).

To je to. Ako ste imali sreće, sve je prošlo savršeno. Budite oprezni na koracima 3 i 5, jer postoji velika verovatnoća da film za prenos neće "podići" sve nalepnice sa lista, ili neće ostaviti sve nalepnice na tastaturi ili oboje.

Takođe ćete morati da uklonite lepak za transfer film sa nalepnica, jer u suprotnom kucanje može biti frustrirajuće. Pre nego što to uradite, uverite se da su nalepnice treće strane prelivene i da štite umetničko delo. U suprotnom, može se desiti da izbrišete mastilo iz naljepnica (!).

Štitimo umjetnička djela na našim naljepnicama tastature sa zadanim prekrivanjem. Zbog toga je kucanje sa dekalima veoma prirodno, posebno kada izaberete mat finiš.